A A A
Ultimele Evenimente

Bădăcin – 800 de ani de atestare documentară 800 de ani de atestare documentară a comunei Bănișor Mănăstirea Bic în straie de sărbătoare HRAM la Parohia "Intrarea Maicii Domnului în biserică" din Șimleu Silvaniei

Meteo


www.episcopiasalajului.ro

EPISCOPIA SALAJULUI 

Moment festiv la ședința lunii iulie 2014

Joi, 10 iulie 2014, la sediul Protopopiatului Șimleu Silvaniei, a avut loc o întâlnire deosebită, în cadrul ședinței administrative lunare, la care au participat preoții din cuprinsul protopopiatului.

În debutul întâlnirii, Preacucernicul Părinte Gudea Ștefan de la Parohia Pria a susținut conferința tematică cu titlul „Taina Sfintei Împărtășanii”, în care au fost tratate aspecte privind diferențele interconfesionale, inovații și abateri de la normele liturgice, importanța Sfintei Împărtășanii în pastorația individuală și colectivă a credincioșilor, dar și roadele Sfintei Împărtășanii în comunitatea Bisericii. Au avut loc luări de cuvânt și discuții pe marginea temei alese, preoții împărtășind și colegilor prezenți din experiența dobândită în decursul activității pastorale.

După tratarea problemelor aflate pe ordinea de zi, de către Preacucernicul Părinte Protopop Dan Haiduc, un moment special și emoționant în cadrul întâlnirii a fost acela în care, cu multă bucurie și frățească dragoste, le-au fost oferite foștilor colegi, pensionați în ultimii ani, plachete comemorative, ca semn de prețuire și recunoștință pentru întreaga activitate.

La final, Preacucernicii Părinți pensionari au adresat câteva gânduri de mulțumire, sfaturi și cuvinte de îmbărbătare, utile colegilor mai tineri în activitatea pastoral misionară.

Groupromo Publicitate - Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro