A A A
Ultimele Stiri

Ședință administrativă în luna august 2014 Moment festiv la ședința lunii iulie 2014 Reprezentant ISU Sălaj la ședința lunii aprilie Delegat eparhial la ședința lunii Martie 2014 Ședința lunii Februarie 2014 Prima ședință din 2014 Ședință Administrativă - noiembrie 2013 Ședința Administrativă a lunii Octombrie 2013 Delegat eparhial la ședința administrativă a lunii August Ședința administrativă în luna iunie la Protopopiatul Șimleu Silvaniei

Meteo


www.episcopiasalajului.ro

EPISCOPIA SALAJULUI 

Mănăstirea Bic în straie de sărbătoare

Într-o atmosferă caldă, încărcată de alese simțăminte duhovnicești, s-a desfășurat și în acest an, la Mănăstirea „Sfânta Treime” Bic din Șimleu Silvaniei, praznicul Adormirii Maicii Domnului, hramul mic al sfintei mănăstiri.

La această preaaleasă sărbătoare au participat sute de credincioși din Șimleu Silvaniei, din parohiile învecinate mănăstirii, dar și din toată Episcopia Sălajului sau chiar mai de departe.

Sfânta Liturghie a fost săvârșită de către un frumos sobor de slujitori, din care au făcut parte protopopul Șimleului, Preacucernicul Părinte Dan Haiduc și secretarul Protopopiatului, Preacucernicul Părinte arhidiacon Ciprian Boșca, în calitate de delegați din partea Episcopiei Sălajului, precum și alți preoți din Protopopiat, dar și din cuprinsul eparhiei.

Răspunsurile la strană au fost date de către un grup de teologi, secondați, îndeaproape, de către doamnele Florica Pușcaș-Chișiu și Camelia Țârlea, dar și de către un grup de credincioase din Sighetul Marmației – Maramureș, care au făcut să răsune poiana și dealurile din jurul mănăstirii prin frumoasele acorduri ale pricesnelor cântate în cinstea Maicii Preacurate.

După cuvântul de învățătură, rostit de către părintele protopop, la finalul Sfintei Liturghii, Preacuvioasa Maică Stareță, stavrofora Marina Lupou, a mulțumit preoților slujitori, credincioșilor și tuturor celor prezenți pentru împreuna-slujire și cântare, adresând, tuturor, invitația de a participa și la hramul mare al mănăstirii, de sărbătoarea Tăierii capului Sf. Ioan Botezătorul, în data de 29 august, când Sf. Liturghie Arhierească va fi săvârșită de către Înalpreasfințitul Părinte Andrei Andreicuț, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și de către Preasfințitul Părinte Petroniu Florea, Episcopul Sălajului.

Groupromo Publicitate - Realizare pagini web ,imagine ,publicitate si promovare online www.groupromo.ro